Etelä-Suomen Aluemestaruus ja Startti Cup -kilpailut

14.4.2024

Viime viikonlopun Etelä-Suomen Aluemestaruus ja Startti Cup -kilpailuiden onnistumisia ollaan tällä viikolla päästy jakamaan treenikaverien kanssa ja jatkamaan treenaamista kohti seuraavia kisoja.

Etelä-Suomen Aluemestaruuksissa kisasivat Aku, Ohto, Janina Bagaudin ja Teemu sekä koutseina paikalla Heli, Kati ja Mika.

Aku otteli kahdessa ikäluokassa, joista U11:sta hopeaa. Samassa ikäluokassa kisasi myös Ohto, joka keräsi kisakokemusta Startti Cupia varten. U13-ikäluokassa kisanneelle Teemulle ansaitusti mestaruus ja kultamitali kaulassa kotiin. U15-sarjassa ottelivat Janina ja Bagaudin. Janinalle hopeaa aktiivisen ja sähäkän ottelemisen kautta ansaitusti. Bagaudin taisteli ennakkoluulottamasti isompia vastustajia vastaan ja voitettu pronssi kovasta sarjasta.

Startti Cupissa koutseina olleina Paulalla, Tinkalla, Jukalla, Mikalla, Helillä ja Salla-Serenalla riitti vipinää, joukkueen ollessa 21 kisaajan kokoinen. Ansaitusti mitalitilaston kärkisija Tikkurilaan.

Kisaamassa olivat Timur, Felix, Platon, Elma, Aapo, Daniel, Oliver, Jaroslav K., Jurii, Romet, Santeri, Jan-Oliver, Luka, Niila, Tung, Quan, Henrik, Topi, Alex, Jaroslav T. ja Ohto. Loistavalla yhteishengellä päästiin loistaviin tuloksiin ja kannustus oli mieletöntä.

Kilpailukokemuksen lisäksi kotiin tuotiin

Kulta: Elma, Aapo, Daniel, Oliver, Jurii & Ohto

Hopea: Platon, Jaroslav K., Jan-Oliver, Luka, Henrik & Alex

Pronssi: Niila, Quan & Jaroslav